0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Zeytinli ve Akçay civarında halk deniz kenarına indiğinde ilk yaptığı şey denize yaklaşıp "lağımlı su köpükleri, baloncukları ve bol miktarda ölü sinek var mı" diye kontrol etmek! Rüzgar çıktığında deniz biraz olsun temiz görünüyor ancak deniz sakin olduğunda sürekli kirlilik var.  Dışkıyla birlikte yüzdüğünü farkedip kendini deniz dışına zor atan vatandaş bile var.  Çünkü kanalizasyon suları hemen her gün arıtılmadan denize pompalanmaktadır. Çoluk çocuk bu dışkılı denizde yüzmekte oyunlar oynamaktadır. Güneş yükseldiğinde ise denizden gelen çok ağır bir kanalizasyon kokusu kıyıyı sarmaktadır. BASKİ'nin (Balıkesir Su ve Kanalizasyon İşleri) bu insanlık suçunu işlemesine ve doğa katliamı yapmasına DUR! demeliyiz!  Gözümüzün önünde Edremit Körfezinin İzmit Körfezi gibi ölüme terkedilmesine izin vermemeliyiz! Lütfen siz de bir imza vererek BASKİ' yi görevini yapmaya davet ediniz!!

Bugün Nilgün imzanı bekliyor!

Nilgün Yorgancı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «AKÇAY & CİVARINDA BELEDİYE LAĞIM SULARINI ARITMADAN DENİZE BIRAKIYOR DENİZ DIŞKI KOKUYOR». Nilgün ve imza atan diğer 1.913 kişiye katıl.