Que les escales mecàniques del carrer Vapor siguin per a tothom

Que les escales mecàniques del carrer Vapor siguin per a tothom

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 50!
Con 50 firmas, es más probable que esta petición aparezca entre las peticiones recomendadas
Jordi Pallarès ha iniciado esta petición dirigida a Ajuntament de Tarragona

Castellano

Les escales mecàniques del carrer Vapor és un equipament públic que exclou a molta gent.

Molts opinem que s'han de fer més equipaments públics. Però és un error molt gran que aquests fomentin la discriminació. Estem acostumats al fet que els equipaments els facin per a molts i no es dissenyin per a tothom. Aquests equipaments són els que fomenten la discriminació. Moltes vegades, quan s’instal·la alguna cosa nova, augmenta moltíssim la discriminació.

L'equip de govern municipal que hi havia quan es van inaugurar aquestes escales ja sabia que estaven fent un equipament públic excloent.

Pel que estic veient, l'actual equip de govern municipal, que ho està fent tot d'una altra manera, suposo que faran que aquest equipament excloent, sigui per a tothom.

Si instal·lessin dos ascensors amb trajectòria inclinada, les farien servir molta més gent.

No hi podem accedir els que ens desplacem en una cadira de rodes. Ni les mares amb cotxets de bebè. Tampoc tots aquells que tenen dificultat en mantenir l'equilibri. Els que es desplacen lentament. Les persones cegues. Les que tenen una deficiència visual i moltes altres persones que tampoc no hi poden anar.

En cas que no s'instal·lin aquests ascensors molts seguirem sense poder accedir a aquest lloc.

La teva firma pot contribuir a que l'ajuntament acabi aquest equipament que encara no està acabat.

Si tens algun tipus de discapacitat i intentes accedir a aquestes escales i no pots sense ajuda, sabràs que no les pots fer servir perquè et consideren un ciutadà de segona, encara que no es reconegui.

L'equipament públic que exclou


Jo em desplaço molt per la ciutat i em suposaria un gran estalvi de temps si pogués accedir a aquest equipament públic per poder continuar pels mateixos carrers. Com que ara no puc, necessito emprar molt de temps per aconseguir el mateix objectiu de mobilitat.
 
 

 

 

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 50!
Con 50 firmas, es más probable que esta petición aparezca entre las peticiones recomendadas