Petición cerrada

Mitigar sorolls i pudors de la nova indústria Paperera Hinojosa a Sarrià de Ter (Girona)

Esta petición ha conseguido 385 firmas


El passat mes de setembre de 2016 es van tornar a reinicar les activitats industrials papereres a Sarrià de Ter.

Després del tancament de l'antiga Torras Papel ,el grup Hinojosa Packaging Solutions va reformar les instal·lacions de la fàbrica. Aquest fet va comportar la reforma del procés productiu i la implantació de nova maquinària a la planta.

A partir de la seva reobertura, la generació de sorolls i olors molestos per a la població del municipi ha anat en augment. Els habitants i veïns de Sarrià de Ter es veuen afectats pels nous equipaments i per la reobertura d'aquesta nova activitat. 

La intenció d'aquesta petició és informar a l'Ajuntament del Municipi i a l'empresa del malestar dels veïns. S'espera aconseguir que la paperera revisi els seus processos productius per tal que es mitiguin les olors i els sorolls que afecten a la població.

No es vol que l'activitat d'aquesta empresa sigui anul·lada o que es vegi forçada a tancar i abandonar el municipi. Només es vol solucionar la problemàtica dels sorolls i les fortes pudors.Hoy: Veïns Sarrià de Ter cuenta con tu ayuda

Veïns Sarrià de Ter necesita tu ayuda con esta petición «Ajuntament de Sarrià de Ter: Mitigar soroll i pudors de la nova indústria Paperera Hinojosa a Sarrià de Ter (Girona)». Únete a Veïns Sarrià de Ter y 384 personas que ya han firmado.