NO AL TANCAMENT DE L'ESCOLA BRESSOL L'ESPIGA

NO AL TANCAMENT DE L'ESCOLA BRESSOL L'ESPIGA

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 1500!
Con 1500 firmas, es más probable que esta petición sea publicada en los medios de comunicación locales

Maria Busquets Ayllon ha iniciado esta petición dirigida a AJUNTAMENT DE SANTA PERPÈTUA DE MOGODA

L'escola bressol l'Espiga està en perill.

El govern ens ha comunicat de manera sobtada i unilateral, el tancament de l'escola bressol l'Espiga. Un equipament que presta servei a moltes famílies des de fa anys, que ajuda a la conciliació familiar i laboral, i que segurament moltes famílies la necessitaran també en un futur proper.

La justificació de l'administració municipal ha estat carregada d'insensibilitat vers els infants i les seves famílies. S'ha posat en evidència la priorització de fons públics justificant que ha baixat la natalitat i no és rendible continuar mantenint el servei.

Aquest equipament és relativament nou, que es tancarà per fer ús d'altres que són més antics i/o estan molt més lluny, això repercuteix en què moltes famílies no els sortirà a compte i es veuran obligades a cercar altres alternatives. S'ha de tenir present que aquesta reubicació que ens obliguen a fer, afectarà l'augment de la ràtio dels infants a les aules de la resta d'escoles bressol i ja sabem que això comporta una educació de menys qualitat.

També, una vegada més, no s'ha pensat que molts d'aquests infants tenen germans grans que estan escolaritzats a les escoles del voltant (Santa Perpètua i Santiga). Per tant, una vegada més no es pensa ni en els infants, ni en les famílies, ni en el problema logístic que implica el tancament de l'Espiga.

A més, ja directament no s'ofertarà cap plaça en les properes inscripcions. Això comporta que tampoc pot haver-hi una previsió real de la demanada de l'Escola.

També volem citar al compromís i el treball que han realitzat les mestres de l'escola, l'esforç que fan dia a dia, per cuidar dels nostres petits, per donar-nos aquesta confiança de poder deixar les nostres criatures en un lloc segur, de respecte i afectivitat. No es mereixen el tracte rebut per part de l'administració, ja que tampoc els hi asseguren reubicació en la resta de centres.

Des de l'AMPA, no estem disposades acceptar el tancament de l'escola bressol, la nostra lluita no ha acabat, seguirem denunciant les polítiques de qui governa contra els seus propis ciutadans malbaratant els recursos de totes i tots, i negant-nos un dret fonamental, com ho és, el dret a l'Educació de 0-3.

NO AL TANCAMENT DE L'ESCOLA BRESSOL L'ESPIGA.

 

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 1500!
Con 1500 firmas, es más probable que esta petición sea publicada en los medios de comunicación locales