Que l’Ajuntament compleixi la pròrroga d’un any de la licitació actual de Ràdio Santvi

Que l’Ajuntament compleixi la pròrroga d’un any de la licitació actual de Ràdio Santvi

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 200!
Con 200 firmas, es más probable que esta petición aparezca entre las peticiones recomendadas
Junts per Catalunya Sant Vicenç de Montalt ha iniciado esta petición dirigida a Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

La llibertat d’expressió és el principi fonamental de tot bon govern, transversal a qualsevol partit i ideologia, i ha de ser protegida, per tant, de qualsevol atac, vingui d’on vingui. La seva defensa dignifica a qui l’exerceix i evidencia el posicionament de qui vol atacar aquest principi fonamental.

La licitació exercida per substituir l’actual equip de Ràdio Santvi part de l’alcalde dimitit de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, només 1 dia abans de confirmar la seva dimisió per un pressumpte assetjament sexual a l’àmbit laboral, és un atac flagrant a la llibertat d’expressió i la vengança d’una persona derrotada pels seus pressumptes actes.  

Per aixó demanem que t’adhereixis al comunicat publicat per Ràdio Santvi i que reproduïm a continuació, signant aquesta petició.

COMUNICAT

Aquest dijous dia 1 d'octubre, un dia abans de fer efectiva la dimissió, el ja exalcalde de Sant Vicenç de Montalt, Sr. Javier Sandoval, a les 9:30 h, va signar una acta municipal en la qual proposava la contractació d'una empresa perquè gestionés la Ràdio Municipal, Ràdio SantVi, substituint a l'actual.

L'equip de l'emissora i els seus col·laboradors, entenent que aquesta proposta pot obeir a una represàlia del ja dimitit alcalde, donada per diverses incidències que s'havien produït en els darrers mesos en les que ens manifestava de forma subtil i directe el seu desacord amb alguns dels continguts polítics que emetíem, i també amb la vinculació familiar directe d'un dels membres del nostre equip amb la persona que l'ha denunciat per assetjament, volem posar de manifest la nostra total disconformitat amb aquesta proposta per, entre d'altres, els següents motius:

• Creiem amb tota sinceritat i modèstia que la feina feta i el producte radiofònic ofert els 3 últims anys, ha estat digne i reconegut pel públic que ens escolta, reflectint en tot moment l'actualitat del nostre poble, de les 3 Viles i de la nostra comarca.

• Pensem que hem mantingut en tot moment els objectius d'una emissora radiofònica: informar i entretenir.

• Hem donat en tot moment veu, a través de les ones, a tots aquells que ens ho han demanat i també als qui hem considerat que ens aportaven continguts positius i d'interès.

• També pensem que hem mantingut en tot moment la neutralitat política que s'ha d'exigir a un mitjà de comunicació.

• I, per acabar, destaquem el nostre coneixement del territori en què vivim i de la seva gent, element indispensable per a l'activitat d'una emissora municipal.

Per tot el que s'ha exposat, demanem a les forces polítiques del nostre Consistori que, abans de procedir a l'adjudicació definitiva, reconsiderin aquesta decisió, exercint la pròrroga que estava establerta en l'anterior licitació que se'ns va adjudicar ara fa un any.

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 200!
Con 200 firmas, es más probable que esta petición aparezca entre las peticiones recomendadas