NO VOLEM UN TORTURADOR A POLLENÇA

Petición cerrada

NO VOLEM UN TORTURADOR A POLLENÇA

Esta petición ha conseguido 387 firmas


Avui hem sabut que l' Ajuntament ha contractat a un policia local que l’any passat va ser condemnat per l'Audiència de Palma per torturar un jove detingut, en una acció que va ser enregistrada per una càmera de videovigilància. La condemna, va ser d'un any i mig de presó i tres d'inhabilitació per exercir el seu càrrec de policia local de l'Ajuntament de Palma. L’agent està pendent de que el Tribunal Suprem confirmi o anul·li la sentència. A més a més l'agent també està sent investigat pel presumpte tripijoc en les oposicions de policia.


Hem demanat explicacions al regidor de la policia local, Miquel Àngel Sureda (Junts Avançam), per aquesta contractació i ens ha contestat que era el segon al borsí d'interins i que s'han contractat tres policies de reforç d'estiu i que com la sentència no és ferma no podien fer res. Per a nosaltres tot això són simples excuses, l’enregistrament que mostra l'acció vil i covarda del policia és més que clar i aquest hauria d'haver estat exclòs de la borsa d'interins. Com va dir el fiscal al judici: una persona com aquesta no ha de tornar-se a posar l'uniforme.


Per això et convidam a unir-te a aquesta campanya per demanar a l'Ajuntament de Pollença que tregui defora immediatament de la policia local a aquest torturador. Hoy: Alternativa cuenta con tu ayuda

Alternativa per Pollença necesita tu ayuda con esta petición «AJUNTAMENT DE POLLENÇA: NO VOLEM UN TORTURADOR A POLLENÇA». Únete a Alternativa y 386 personas que ya han firmado.