Petición cerrada

Signem per rebutjar el Pla Parcial del Centre Direccional

Esta petición ha conseguido 336 firmas


1. La construcció de 4.000 habitatges, naus industrials i àrees comercials a la Plana del Castell és una operació especulativa que en l'actual moment no té cap sentit. A més, a Cerdanyola hi ha més de 3.400 vivendes buides i zones industrials abandonades.
2. El Consorci del Centre Direccional ens ha provocat un deute públic que supera els 90 milions d'euros.
3. La construcció del Centre Direccional destruiria el que queda de Via Verda que connecta la Serra de Collserola amb la de Sant Llorenç.
4. A més d'això, a la Plana del Castell hi ha diversos abocadors tòxics sense descontaminar que representen un risc per a la salut. El més perillós d'ells, el de Can Planas.
5. Per tots aquests motius, ens oposem a la tramitació del Pla Parcial que preveu l'edificació d'aquesta zona i al pagament del deute de 90 milions d'euros del qual la ciutadania no en té cap culpa.Hoy: Contxi cuenta con tu ayuda

Contxi Haro Pardo necesita tu ayuda con esta petición «Ajuntament de Cerdanyola, Generalitat de Catalunya: Signem per rebutjar el Pla Parcial del Centre Direccional». Únete a Contxi y 335 personas que ya han firmado.