Plataforma per BikeVidrera

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 7.500!

Con 7.500 firmas, es más probable que esta petición haga reaccionar al destinatario de la petición maker
Con 7.500 firmas, es más probable que esta petición haga reaccionar al destinatario de la petición maker

Des de la Plataforma de BikeVidrera volem adaptar el túnel de serveis de Vallvidrera per a un ús exclusiu per a ciclistes.

El túnel de serveis de Vallvidrera (2,5 km) va paral·lel al túnel principal. Es va fer als anys 70 per provar la viabilitat de perforació de la muntanya. Quan es van projectar els actuals túnels es va decidir utilitzar-lo com a túnel de serveis. 

Al Vallès Occidental hi viuen gairebé un milió de persones, per anar a treballar a Barcelona tenen poques opcions. En un moment en el que s’ha de començar a repensar la mobilitat metropolitana, adaptar un túnel ja existent per a un ús ecològic i sostenible té tot el sentit del món.

El túnel necessita unes obres de rehabilitació i la millora dels accessos; res que no es pugui fer amb una mica de voluntat política.

Signa la petició i ajuda a fer realitat una infraestructura necessària i que ens beneficia a tots.Hoy: Marc cuenta con tu ayuda

Marc Beltran Sastre necesita tu ayuda con esta petición «Ajuntament de Barcelona: Plataforma per BikeVidrera». Únete a Marc y 5.073 personas que ya han firmado.