Petición cerrada

Ajuda'ns a aconseguir un local pels DIABLES DE SANTS!

Esta petición ha conseguido 565 firmas


Som la colla de Diables i Tabalers de Sants, la segona colla de Diables més antiga de Barcelona i una de les entitats Santsenques més implicades del barri.

Vam començar a cremar ja fa 37 anys i des d’aleshores omplim de llum, foc i so el nostre univers particular, encenent els carrers de tot Catalunya i més enllà.

Des de fa anys estem intentant aconseguir que l’Ajuntament o el Districte, ens cedeixin un espai per poder guardar els nostres estris (bèsties i figures, vestits, material, masses, tabals, ...)

La colla com a tal, no disposa de cap espai propi per guardar-ho i fa un temps, els companys de Can Batlló ens van cedir un local i gràcies a ells, tenim tot el material sota cobert.

El problema ve donat en què en poc temps, han entrat cinc cops a robar i destrossar tot el que han trobat. Ens fan patir sobretot les nostres bèsties i figures, porten amb nosaltres des del principi i no volem que pateixin aquest vandalisme.

Són molts anys d’implicació i esforços per part de tots els membres de la colla perquè ara ens trobem en aquesta situació. No tenim manera de saber qui són però necessitem una solució urgent perquè no ens torni a passar.


Ens ajudes?
Firma la petició per poder fer pressió a l’Ajuntament de Barcelona i aconseguir el nostre merescut local.

Moltes Gràcies, Diables de SantsHoy: Diables i Tabalers cuenta con tu ayuda

Diables i Tabalers de Sants necesita tu ayuda con esta petición «Ajuntament de Barcelona: Ajuda'ns a aconseguir un local pels DIABLES DE SANTS!». Únete a Diables i Tabalers y 564 personas que ya han firmado.