Petición cerrada

NO A LA REGULACIÓ D'APARCAMENT A BADALONA

Esta petición ha conseguido 59 firmas


L'Ajuntament de Badalona vol regular tot l'aparcament, que actualment és gratuït, del districte 1.

Tot el possible estacionament que hi ha als carrers del DISTRICTE 1 es convertiran en zona verda, blava o morada.

Mitjançant un projecte anomenat "Regulació de l'aparcament del Districte 1", l'ajuntament pretén recaudar de cada veí del districte que tingui cotxe i l'aparqui al carrer 48 euros anuals.

Tots aquells que no tinguin el distintiu hauran de pagar 2,80 € la hora a les zones verdes que són la gran majoria. De dilluns a diumenge i de 8-20h. Durant tot l'any.

Els que fan esport al llarg del recurregut marítim, les persones que venen a treballar a aquests barris, els que venen als pavellons a entrenar o a jugar competicions, els que venen a visitar familiars, tots sense excepció, si no som residents del barri on aparquem haurem de pagar. 

El districte 1 va des de el barri del Manresa fins a Progrès, passant per Canyadó, Casagemas, Centre, Coll i Pujol i Dalt la Vila. Gairebé tots els carrers d'aquests barris deixaran de ser zona d'estacionament gratuït

Hi han accions molt més necessàries i importants que aquest projecte.

NO A LA REGULACIÓ DE L'APARCAMENT AL DISTRICTE 1. 

 

 

.

 Hoy: bego cuenta con tu ayuda

bego ros necesita tu ayuda con esta petición «Ajuntament de Badalona: NO A LA REGULACIÓ D'APARCAMENT A BADALONA». Únete a bego y 58 personas que ya han firmado.