NO A LA REGULACIÓ D'APARCAMENT A BADALONA

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 100!


L'Ajuntament de Badalona vol regular tot l'aparcament, que actualment és gratuït, del districte 1.

Tot el possible estacionament que hi ha als carrers del DISTRICTE 1 es convertiran en zona verda, blava o morada.

Mitjançant un projecte anomenat "Regulació de l'aparcament del Districte 1", l'ajuntament pretén recaudar de cada veí del districte que tingui cotxe i l'aparqui al carrer 48 euros anuals.

Tots aquells que no tinguin el distintiu hauran de pagar 2,80 € la hora a les zones verdes que són la gran majoria. De dilluns a diumenge i de 8-20h. Durant tot l'any.

Els que fan esport al llarg del recurregut marítim, les persones que venen a treballar a aquests barris, els que venen als pavellons a entrenar o a jugar competicions, els que venen a visitar familiars, tots sense excepció, si no som residents del barri on aparquem haurem de pagar. 

El districte 1 va des de el barri del Manresa fins a Progrès, passant per Canyadó, Casagemas, Centre, Coll i Pujol i Dalt la Vila. Gairebé tots els carrers d'aquests barris deixaran de ser zona d'estacionament gratuït

Hi han accions molt més necessàries i importants que aquest projecte.

NO A LA REGULACIÓ DE L'APARCAMENT AL DISTRICTE 1. 

 

 

.

 Hoy: bego cuenta con tu ayuda

bego ros necesita tu ayuda con esta petición «Ajuntament de Badalona: NO A LA REGULACIÓ D'APARCAMENT A BADALONA». Únete a bego y 57 personas que ya han firmado.