Campanya de recollida de firmes per l'Ampliació de l'skatepark d'Olot #ampliemnos

Petición cerrada

Campanya de recollida de firmes per l'Ampliació de l'skatepark d'Olot #ampliemnos

Esta petición ha conseguido 464 firmas
Club Skate Olot ha iniciado esta petición dirigida a Ajuntament d'Olot

La inauguració de l'Skatepark de Malatosquer a Olot durant les festes del Tura de l'any 2011, esdevé un punt d'inflexió en el desenvolupament d'esports com l'skateboard, l'scooter, el rolling i la BMX... Des d'aquell moment les comunitats han experimentat un creixement però també una unió. Podem gaudir de les relacions entre els col·lectius practicants d'aquests esports, convertint-se així en un punt de trobada per a joves i no tan joves de tota la comarca de la Garrotxa i de les comarques veïnes.

Des d'aquella inauguració, són molts els nens, joves, pares i avis, els que han passat moments a les instal·lacions municipals, i per tant, cal agrair a les diferents entitats i persones que en aquell moment varen implicar-se per tal de portar a terme quelcom que feia molt temps que es reclamava.

Sis anys després, les pistes són utilitzades cada dia per més ciutadans, on és evident que les instal·lacions estan quedant petites i durant hores arribant en molts moments al col·lapse. Tot i així, els usuaris de la pista, civicament, s'organitzen per tal de solucionar els petits incidents que es generen i que tothom tingui el seu espai per a la pràctica del seu esport. Però tot i així moltes vegades no és suficient i hi ha d'haver parades temporals privant a alguns esportistes de les seves pràctiques.

Els darrers anys, les noves generacions de skaters, scooters, rollers i bikers han crescut de forma exponencial a les comarques gironines i això ha fet que molts ajuntaments hi hagin construït pistes similars arreu de les nostres comarques.

Això fa que les instal·lacions que un dia varen ser pioneres, avui s'hagin convertit en un problema per als seus usuaris, ja que per la manca de manteniment i l'evident augment d'usuaris a la pista i els seus elements, necessiten una millora i una ampliació.

És per això que demanem la teva signatura per tal que l'Ajuntament d'Olot porti a terme una ampliació de l'espai que des de fa anys es reclama. Actualment, els tècnics de l'Ajuntament, ja disposen del projecte i pressupostos, ja que fa un temps es va dur a terme una iniciativa per part dels usuaris de l'espai per posar-hi fil a l'agulla.

SI US PLAU, AJUDA'NS A INCLOURE UNA PARTIDA EN ELS PRESSUPOSTOS DE L'AJUNTAMENT D'OLOT PER AL 2018, PER TAL QUE ES PORTI A TERME L'AMPLIACIÓ DE L'SKATEPARK DE MALATOSQUER.

Petición cerrada

Esta petición ha conseguido 464 firmas

Comparte esta petición