Ailesini koruyan babaya beraat verilsin!.. Kadına şiddet son bulsun!..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bahcelievlerde gerceklesen cinayetle ilgili babaya (Etem Bülent İnal) beraat kararı verilmelidir. 8 i aile ici şiddet olmak üzere 34 ayri suctan sabıkası olan Volkan Bağış isimli kişinin bunca zaman halkın icinde serbest dolaşması ve aileyi surekli tehdit etmesi suçtur. Kendi öz kızını, eşini ve kayınvalidesini darp eden bir kişinin en son yaptığı tehditler yüzünden kayınpeder tarafından öldürülmesi cinayet olmamalı. Asıl cinayet bu kişinin hala halk arasında serbestçe dolaşmasıdır. Kadına yönelik şiddete birileri dur demedikçe ve yasalar düzenlemedikçe bu cinayetlerin sonu gelmeyecek. Katil olan baba bizlerin nazarında katil degil, ailesini koruyan ve onlara sahip çıkan bir kahraman olmalıdır... Bu babaya beraat karari verilsin!.. Bu olay kadınlara şiddet uygulayan bütün herkese ders niteliğinde olmalıdır.https://www.google.com.tr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/suc-makinesi-damadini-sokak-ortasinda-oldurdu-40712095

Bugün nigar yeliz imzanı bekliyor!

nigar yeliz özcoban bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ailesini koruyan babaya beraat verilsin!.. Kadına şiddet son bulsun!..». nigar yeliz ve imza atan diğer 398 kişiye katıl.