0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Gün geçmesin ki toplu taşıma araçlarında canımızı emanet ettiğimiz, her gün yüzlerce binlerce kişiyi evlerine, işyerine ve gideceğimiz yerlere sağ salim ulaştıran, İstanbul'un trafik çilesini çeken, stres içinde saatlerce direksiyon sallayan kaptanlarımıza, otobüs şoförlerimize saldırı olmasın. Kaptanlarımızın malesef insan yerine konulmadığı, darp edildiği, onlara küfürler edildiği, hor görüldüğü ve aminaye tabirle "şoför parçası" olarak görüldüğü aşikar. Bütün bu olumsuzluklar şoförlerimizin psikolojisini bozmakta ve bunun etkisi kimi zaman gün boyu devam edip konsantrasyonu azaltmaktadır. En ufak diye tabir edeceğimiz bir tartışma bile kazalara sebep olabilecekken, 200 e yakın yolcusu bulunan seyir halindeki bir otobüsün kaptanına şemsiye ile saldırılıyor ve sonuç malesef içler acısı.  İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Oysa ki şoförlük çok dikkat gerektiren bir meslektir. Dikkat dağılmamalı ve bütün algılar yola odaklanmalı. İşte sırf bu yüzdendir ki hem kaptanlarımızı korumak adına hem dikkatlerinin dağılmaması adına acil bir şekilde önlem alınmalı. Bunun sadece tek yolu ve bu yolda yapılması gereken sadece iki şey var. Biri kapalı kabin şoför mahalli, diğeri de kapılara turnikeli geçiş sistemi. Siz de aynı fikirdeyseniz lütfen kampanyayı imzalayınız.

Bugün alper imzanı bekliyor!

alper kütükcü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ailemizin, eşimizin, dostumuzun canını emanet ettiğimiz toplu taşıma şoförlerini koruyun». alper ve imza atan diğer 879 kişiye katıl.