Kampanya Kapatıldı

Aile Yapımızı Koruyalım İmza Kampanyası

Bu kampanya 486 destekçiye ulaştı

Değerli Veliler, gençler ve öğrenciler. Kültür ve ahlak sistemimizi bozmaya yönelik her türlü yayının sorumuzca toplumumuzu ve özellikle çocuk ve gençlerimizi etkileyici çalışmalarını engelleyecek ilmi bir değerlendirme kuruluşu'nun kurulması için en az beşyüz bin imzalı bir hareketi başlatmaya destek olmaya çağırıyoruz.
Asırlardır sevgi ve saygımızın kaynağı, insani değerlerimizin yeşerdiği Aile yapımız, aileyi dışlayan akım ve düşüncelerin etkisiyle menfaatçi, bencil ve hiçbir kural kabul etmeyen görüşler ile yıpratılmaktadır.
Günübirlikçi , tüketime odaklanmış ve zevkçi yaşama felsefesi, Aile'yi ve aile içi ahlaki ve kültürel değerleri yok etme noktasına gelmiş durumda. Bu anlayış ve düşünceler, medya, basım-yayım ve internet yoluyla toplumun ruh ve ahlak dünyasını her gün yabancı fikir ve anlayışlar ile bozuyor. Özellikle reklamlar, gösterişçi ve sorumsuz bir hayatı insanımıza empoze ediyor.
Televizyon, internet ve Basım-yayım yayın ve reklamların ilmi bir heyetin kontrolünden geçerek, zararlı anlayış ve akımların toplumu ve özelde gençliğin ruh ve kültür dünyasını lekelemesini önlememiz gerekiyor. Nasıl ki, hukuk; bazı kişi ve topluma yönelik kötü niyetli çabaları önlemek için düzenleyici kurallara ihtiyaç duyuyorsa , sosyal ve kültürel alanda da bu tür 'koruyucu ve değerlendirici bir sistem'e ihtiyaç vardır.
Bu konuda hükümet ve parlemento'nun, Aileyi ve insanımızı dejenere eden, yanlış anlayış ve alışkanlıkları özellikle çocuklarımız üzerinde etkili hale getiren reklam, oyun veya programları, sosyolog, psikolog ve ilahiyatçılardan oluşacak "ilmi ve ahlaki değerlendirme kurulu" oluşturularak, Ailenin ve toplumun geleceğini güvene alma konusunda çalışma başlatmasını acilen bekliyoruz.
Sosyologlar Derneği

Bugün Beyza imzanı bekliyor!

Beyza Şahin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aile Yapımızı Koruyalım İmza Kampanyası». Beyza ve imza atan diğer 485 kişiye katıl.