Aile ve Tüketici Bilimleri atanmak istiyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ASDEP (Aile Sosyal Destek Programı) kapsamında 2016 yılında 1500 kişi ve 2017 yılında da 1500 kişilik ilana çıkıp alımlarını tamamlamışlardır.
ASDEP kapsamında; Aile ve Tüketici Bilimleri, Psikoloji, PDR, Çocuk Gelişimi, Sosyal Hizmet ve Sosyoloji mezunları başvuru yapıp mülakata hak kalırken yayımlanan Resmi Gazete ile birlikte “Aile ve Tüketici Bilimleri” ve “Çocuk Gelişimi” bölümlerine yer verilmediği görülmüştür. Öncelikle KPSS’ye bir ay kala binlerce bu alanlardaki mezun derin üzüntüye uğramıştır. İçinde “Aile” ve “Çocuk” olan ve daha önce atanan mezunların başarılarına sahne olan bu bölümlerin neden çıkarıldığına dair hiçbir açıklama yapılmamıştır. Alımı nerdeyse başka kamu kurumunda olmayan Hacettepe Üniversitesi Aile ve Tüketici Bilimleri bölümü mezunları sesinin duyulmasını istiyor.

Bugün Sema imzanı bekliyor!

Sema Öztürk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aile ve Tüketici Bilimleri atanmak istiyor». Sema ve imza atan diğer 94 kişiye katıl.