Kadinlara, kiz ve erkek cocuklara, bebeklere tecavuz edilmesini durduracak olan bizleriz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Cocuklarimizin ve kadinlarimizin saglikli bedensel ve ruhsal yasama haklarini korumaliyiz.

Turkiye'de kadinlarimizin cinsel siddet ve katledilmeye maruz kalmamalari, cocuklarimizin cinsel istismar ve katledilmeye maruz kalmamalari icin Aile Sosyal Politikalar Bakanligi, Emniyet Genel Mudurlugu ve tum yetkili kurumlari acilen cozum odakli eyleme davet ediyoruz!

Ayrica bu bir insanlik sorunudur. Tum dunyada kendini koruyamayan, sesini cikaramayan cocuklarimizin ve kadinlarimizin sesi olmak zorundayiz. Dunyanin her bir ulkesinde, her nerede cocuk ve kadinlara gosterilen siddet eylemleri ve tecavuzler varsa hepsine yardim etmek ve artik bu feci insanlik sucu olan cinsel saldirilar ve katledilmelere son vermek insanim diyen her birimizin gorevidir!

Siddetin, baskinin ve tecavuzun yonu size donmeden, ayni aci olaylar sizin de basiniza gelmeden acilen bu imza kampanyasina destek vereceginizi biliyoruz!

Artik tum dunyada butun anne-babalarin, kadin ve erkeklerin, tum genclerin bu vahsete DUR demek icin harekete gecmek zamanidir!