Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 803 destekçiye ulaştı

Boşanan ailelerde sebepler incelenmeden tüm hükum erkege kesiliyor. Kadınında kusurları oldu boşanma sebebi yaratabilecegi göz ardı ediliyor.Toplumumuzda aile birligini kadınında bozabilecegi ve sadece kadın oldugu icin üstun hakların ardına saklanıp, babanın gelirine bakılmadan orantısız bir nafaka kesiliyor, buda yetmezmis gibi çocugu eşya gibi kaçırılıyor. Nafaka odemediginde hapisle cezalandırılan baba çocugumu göremiyorum dedin de yasalar velayati alana kesin hukum ile ceza veremiyor. Çocugunu göremeyen baba ikinci bir hayat kurmaya çalıstıgında orantısız nafaka pesini bırakmiyor. Ikinci hayatlarda birinci eşin enkazı ile sarsılıyor,yetmeyen gelir ilk eşin egolarına kurban oluyor. Ikinci eşlerde bayan ve ilk eşin nafakası kadar ikinci eşin haklarıda gozetilmeli .Orantısız nafakaya HAYIR çocuk kaçırılmasına HAYIR.

Bugün Ebru imzanı bekliyor!

Ebru Özcan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «aile ve sosyal politikalar bakanlıgı: Boşanmalarda kontrolsuz nafaka arttırımına HAYIR.Çocuklar eşya degildir kaçırılmasın.». Ebru ve imza atan diğer 802 kişiye katıl.