Nafaka borçlarını ödemeyen ebeveynler yüzünden çocuklar mağdur olmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Eşlerin yaşadığı sorunlar neticesinde gelen boşanmaların en büyük mağduru malesef ki çocuklar.. Bu mağduriyet çocukların ebeveynlerinden birine hasret kalmasının yanı sıra psikolojik ve sosyal açıdan etkilenmesine sebep oluyor. Çocukların velayetini alan ebeveyne düşen sorumluluğun diğer ebeveyne göre daha ağır olması da kaçınılmaz..  Nafaka alması hakkı olduğu halde sorunlu ve zor ayrıldığı eşinden bu parayı talep edemeyen, etse dahi alamayan veya şikayet ettiği taktirde yaşayacaklarından korkan bir çok kadının güvenliği için bu ödemelerin devlet hesabından geçtikten sonra ödenmesi halinde bu sorunun ortadan kalacağını düşünüyoruz. Kısacası nafaka ödemekle yükümlü kişinin karşısında kadını değil devleti görmesi ve ödeme yapmaması durumunda kadının şikayetine gerek kalmadan cezaya maruz kalması bu sorunu ortadan kaldıracaktır. Bir imzanız bu sorunumuzu çözmemize bizi bir adım daha yaklaştırıcak. Desteğinizi bekliyoruz..

Bugün Çağla imzanı bekliyor!

Çağla Yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı : Nafaka borçlarını ödemeyen ebeveynler yüzünden çocuklar mağdur olmasın». Çağla ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.