Kreşlerde kamera sistemi tekrar başlatilsin!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Herkese Merhaba.

Son gunlerde kresler de yasanan ihmalkar davranislar cocuklarin olumleriyle ya da ciddi travmalarla sonuclaniyor. 3 yasinda cocugunu krese birakmak zorunda olan bir anne olarak bunu yapmak zorunda hissediyorum.

Henuz anne kokusunu unutmadan krese gitmek durumunda olan savunmasiz, bilincsiz ve kucucuk yavrularimizi tanimadigimiz ellere, guvenmek zorunda oldugumuz kurumlara emanet etmek zorunda kaliyoruz. Ancak son gunlere haberlere de fazlasiyla yansiyan kreslerde cocuklara siddet, cocuklari unutmak, ihmal etmek vb olaylar aileleri savunmasiz birakmistir. Ufacik cocuk kendini ifade edemeyecegine gore herhangi bir problem oldugunda bunu ispat etmek ya da bilmek icin kamera sistemi sarttir.

Aile ve sosyal politikalar bakanliginin bunu bazi velilerin sorumsuz davranislari nedeniyle kaldirdigi soylenmekte. Kisitlamalar getirilebilir ama bu sistemin tamamen kaldirilmasi kesinlikle yanlistir. Tabi ki kres ve calisanlara guveniyoruz. Fakat insanoglu dalgin olabilir bi problem cikabilir ve ya cocuklar birbirine zarar verebilir.

Butun bu sorunlari en aza indirmek ve cocuklarimizi guvenle krese gonderebilmek adina bu kampanyaya desteginizi bekliyorum.. Daha fazla ailenin cani yanmasin!!

Bugün Gamze imzanı bekliyor!

Gamze Bal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı: Kreşlerde kamera sistemi tekrar başlatilsin!!!». Gamze ve imza atan diğer 166 kişiye katıl.