Kız Çocuklarının Sosyal Hayata Uyumuna Destek Ver

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Muğla ve bağlı ilçelerine bağlı köylerde imkanları olmayan futbola yetenekli kız çocuklarının sosyal hayata uyumları ve doğru yönlendirilmeleri adına tamamen fahri gönüllülerle  kurduğumuz kız futbol kulübümüz sporcularının sosyal hayata tutunabilmeleri için antrenman ve maç eksiklerinin giderilmesi gerekiyor. Kızlarımızın Ege bölgesel 3.ligine katılımları için köyden antrenmana yol masraflarının karşılanması gerekiyor. Ege bölgesel 3.ligde çıkacakları musabakalarda yol+konaklama masraflarının giderilmesine de ihtiyacımız var. Tamamına kendi imkanlarımızla lisans çıkarttığımız ve 7 aydır fahri gönüllülerle yürüttüğümüz "Spor ile kız çocuklarının sosyal hayata uyumu" projemize sende destek ver! Kız çocukları her mecrada var olsun!

Bugün Hatice imzanı bekliyor!

Hatice KAYAOĞLU bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı/Gençlik ve Spor Bakanlığı/Asuman Güreli/Beşiktaş JK: Kız Çocuklarının Sosyal Hayata Uyumuna Destek Ver». Hatice ve imza atan diğer 38 kişiye katıl.