Gençleri ailelerinden kurtaralım!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve tarafına Damla Paras bu kampanyayı başlattı

Aileler, sevgili gençlerimizin psikolojik olarak yıpranmalarına sebep oluyor. Her ne kadar çocuklarının iyiliklerini düşünseler de, ne yazık ki nesil farkı yüzünden çocuklarını anlayamıyorlar, empati kuramıyorlar. Kendi doğrularında ısrarcı ve geri kafalı anne babalar, çocuklarının özgürce gelişimini engelliyor ve hayata karşı olan heveslerini törpülüyor, onlara kendi inanç ve istekleri doğrultusunda yaşamaları için psikolojik şiddet uyguluyor. Gençlerimiz, ihtiyaç duydukları alana ve özgürlüğe sahip olamıyor.

Günümüzde gençler gelecek kaygısı ve ileriye dönük belirsizlik yüzünden psikolojik ve fiziksel olarak oldukça yıpranmakta. Özellikle üniversite sınavına hazırlanan gençlerimiz zaten halihazırda hassas ve stresliyken bir de aile içerisindeki gürültü, saygısızlık ve anlayışsızlık yüzünden odak problemi yaşıyor, strese girip umutsuzluğa düşüyor.

Dileğimiz, lise çağına ulaşmış gençlerimizin zaten zor ve stresli olan hayatlarının aile baskısından ve şiddetinden kurtarılması. Bunun için ailelerin lise ve üniversite çağındaki çocuklarından ayrı yaşaması, gençlere ihtiyaç duydukları alanın tanınması mecburi bir ihtiyaçtır. Daha mutlu ve huzurlu bir gençlik için bu amacımızı hayata geçirmeliyiz.  Bu yolda desteklerinizi bekliyoruz..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.