Güçlü Sosyal Hizmet Güçlü Sosyal Devlet

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Son yıllarda büyük bir değişim ve gelişim içerisinde olan ülkemiz tüm bu değişim ve gelişimler ile beraber bir takım sorunları da yaşamaktadır.Tüm dünyanın mücadele ettiği bu sorunlar ülkemizde de baş göstermektedir. Çocuk istismarı, yaşlılık, engellilik, madde bağımlılığı, Kadına yönelik şiddet,Kadın cinayetleri ,Aile içi sorunlar gibi problemlerin baş göstermeye başladığı günümüzde bütün bu sorunların tamamının akademik olarak eğitimini alan biz sosyal hizmet bölümü öğrencileri olarak açılan kadrolarda daha fazla yer almak istiyor ve bölümümüzle doğrudan alakası olmayan sosyoloji,aile ve tuketici bilimleri gibi yalnızca teoride kalan ve uygulama alanı olmayan bu bölümlerin sosyal hizmet kadrolarında yer almasını istemiyor ve sosyal hizmeti, sosyal hizmet uzmanları tarafından yapılması istiyor ve işin ehline teslimi siz yetkililerden talep ediyoruz.

Bugün oğuz imzanı bekliyor!

oğuz hopur bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı : Güçlü Sosyal Hizmet Güçlü Sosyal Devlet». oğuz ve imza atan diğer 131 kişiye katıl.