Kampanya Kapatıldı

ASDEP alımlarında ikametgah şartı ve askerliğin tecilli olma şartı kaldırılsın.

Bu kampanya 72 destekçi ulaştı

ASDEP Görevlisi alımlarında bazi iller ikametgah şartı getirmistir. Bu kaldırılsın.

Aile ve sosyal politikalar  il müdürlüklerinde ASDEP Görevlisi  alim sartnamesinin 5. Maddesinde askerliğin en az 2017 yılı sonuna kadar erteletmiş olmak şartını istiyor.ben 2017 kasimda askere gitme durumum varken bu ASDEP Görevlisi ilanlarina basvuramiyorum. 5. Maddede yer alan askerliğin en az 2017 yılı sonuna kadar erteletme sartinin değiştirilmesi ben bazı diger kisilerin mağdur olmalarini önleyecektir.

ASDEP ön başvuruları internet üzerinden alınabilir.Boylece vatandaş elinde valizle il il gezmek zorunda kalmaz.

Sinav sonucunda mülakat + KPSS sınavının belli bir oranı alinarak sonuçlar ilan edilsin.Kişinin asil ya da yedek listeye girmesinde  5-15 dakikalık mülakat etkili oluyor. Örneğin mülakatın %50 si ve KPSS nin %50 si alınarak sınav sonucu oluşturulabilir

Bugün İbrahim imzanı bekliyor!

İbrahim Türk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aile ve sosyal politikalar bakanlığı: ASDEP alımlarında ikametgah şartı ve askerliğin tecilli olma şartı kaldırılsın.». İbrahim ve imza atan diğer 71 kişiye katıl.