ÜŞÜMESİN AYAKLAR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Derneğimizin amacı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı sahiplenmek, sorunlarının çözümünde yardımcı olmaktır.
Kültürümüzün, geleneklerimizin yaşatılması konusunda çalışmalar yapmak ve çabalar göstermektir. Bilindiği gibi bireyler aileleri, Aileler Toplumları ve Toplumlarda, Ülkeleri meydana getirirler. Ailelerin birleşmesi ile meydana gelen toplumların,maddiyata ihtiyaçları olduğu kadar, maneviyata, Sosyal Dayanışmaya,Kültürlerinin örf ve adetlerinin, yaşatılmasına insanların ortak değerlerinde iyi ve kötü günlerinde bir araya gelmelerini, birlik olmalarını sağlayabilmek amacı ile hizmetlerine devam etmektedir.

Her çocuk geleceğimizin yapı taşıdır. Onların en iyi ve sağlıklı eğitim almasına yardımcı olunmalıdır.

Yaklaşan kış aylarında derneğimize yardım toplamamıza ve sesimizi duyurmamıza sende destek ol !

Bugün Üşümesin Ayaklar Derneği imzanı bekliyor!

Üşümesin Ayaklar Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı : ÜŞÜMESİN AYAKLAR». Üşümesin Ayaklar Derneği ve imza atan diğer 267 kişiye katıl.