ÇOCUĞUNU KORUMAK İÇİN İYİ ÇOCUKLAR YETİŞTİR!TECAVÜZ CANAVARLIKTIR EN AĞIR CEZAYA LAYIKTIR!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ülkemiz son yıllarda artan kadın cinayetleri ve ne vahim ki kadın, çocuk, hayvan tecavüzlerine sahne oluyor. Burada suç bir iki kişinin değil "Tüm Toplum"undur. Anne baba olarak bilgisayara gömülmüş ne izlediğini bilmediğimiz, iç dünyasından bi-haber olduğumuz çocuklar yerine duyarlı, tüm canlılara karşı hassas bireyler yetiştirmeliyiz. Yöneticilerimiz bunun için farkındalık oluşturmalı, anne babaları köy köy, mahalle mahalle bilgilendirmelidir. Böylesine canavarlaşan bu tür mahluklara da en ağır cezalar verilmesi ve toplumdan temizlenmesi vicdani bir sorumluluktur. Susma! Desteğini göster. Hep birlikte daha temiz bir toplum olmak için farkındalık yaratalım.

Bugün GÜLŞEN imzanı bekliyor!

GÜLŞEN KAYA bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANI : ÇOCUĞUNU KORUMAK İÇİN İYİ ÇOCUKLAR YETİŞTİR!TECAVÜZ CANAVARLIKTIR!EN AĞIR CEZAYA LAYIKTIR!». GÜLŞEN ve imza atan diğer 489 kişiye katıl.