Çocuk tecavüzcüleri cezalandırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Betül Sayan Kaya,

Gün geçmiyor ki ülkenin her yerinde tecavüze uğrayan kız ve erkek çocukların sayısı artmasın. Bu bir suçtur, hatta en kötü insanlık suçudur. Bu suç ülkemizin bağrında kanayan bir yaradır. Sizin ensestin suç sayılmasına yönelik yaptığınız çalışmaları takdirle izliyoruz. Ancak ivedelikle şimdiye kadar gerek evlerde, gerek çeşitli kurumlarda bu suçu işleyenlerin tespiti ve cezalandırılması gerekmektedir. Bunun, bu suça maruz kalmış saf, temiz çocuklarımız için yapılması gerekmektedir. Bu çocukların psikolojilerinde meydana gelen hasar ve travma nasıl giderilecek, bu çocuklar büyünce nasıl topluma ve çevrelerine olumlu katkıları olan vatandaşlar haline gelecek? O bakımdan bu konuya el atmanızı, takipçisi olmanızı, gereken yasal işlemlerin yapılmasını, ve özellikle caydırıcı yasaların çıkarılıp, cezaların artırılmasını sağlamanızı istemekteyiz.

Saygılarımızla,

Bugün Ayperi imzanı bekliyor!

Ayperi Okur bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Betül Sayan Kaya: Çocuk tecavüzcüleri cezalandırılsın». Ayperi ve imza atan diğer 528 kişiye katıl.