Yurt kardeslerimizin işe basladiktan sonra neden intihar ettikleri arastirilsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

8Yurt kardeslerimiz ise basladiktan kisa bir sure sonra intihar ettiklerini ve bu konunun arastirilip.neler yapilmasi gerektigini devlet kurumlarinin bu duruma ivedi  bir sekilde el atmasi gerekmektedir en son aldigimiz duyumlara gore 3 yurt kardesimiz intihar edip canina kiymistir Yurtta büyüdükten sonra hayata atılan 20'li yaşlarındaki gencin "Yurttan ayrılmak yeni bir travma demek. Devlet elini çekince sudan çıkmış balığa dönüyorsun" Öğünç ise "Belki küçücük üçüncü sayfa haberi bile olamadı, son bir ay içinde yurtlarda büyümüş, sonra hayata atılmış tam dört kişi intihar etti" Yurtta büyüyen çocukların hayatları boyunca birçok intihar girişimini görmekteyiz.

Bugün caner imzanı bekliyor!

caner harmankaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aile ve Sosyal Politakalar Bakanligi'na Ankara Yurt kardeslerimizin ise basladiktan sonra neden intihar ettikleri arastirilsin». caner ve imza atan diğer 28 kişiye katıl.