4000 ASDEP SÖZÜ TUTULSUN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

ASDEP, aile ve bireylerin sosyal yardım ve sosyal hizmetlere olan ihtiyaçlarının tespiti, ihtiyaca göre sosyal yardım ve sosyal hizmet modellerin planlanması ve uygulanması, gerektiğinde diğer kamu hizmetlerinden (eğitim, sağlık, istihdam vs.) yararlanılmasının sağlanması amacıyla sürecin tüm aşamalarında rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini de içeren bir programdır. ASDEP ile nihai olarak, yaşam koşullarının iyileştirilmesi amaçlanmaktadır

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı AK Parti seçim Beyannamesinin ilgili bölümü şöyleydi

'Programla, hizmetlerin tüm ihtiyaç grupları için ulaşılabilir olması, sosyal hizmete ihtiyacı olan bireylerin öncelikle yaşadıkları ortamda kendilerine yeterli hale gelmesi, sosyal hizmet ve yardıma ihtiyaç duyan aileye yerinde, etkili ve yaygın bir hizmet sağlanacaktır. Şu ana kadar 3.000 ASDEP personeli istihdam edilmiştir. Önümüzdeki dönemde 4.000 personelin daha istihdam edilmesi, mevzuat altyapısının ve belli bir aşamaya gelinen bilgi işlem altyapısının tamamlanmasıyla Programın ülke çapında etkin bir şekilde uygulanması sağlanacaktır.'

Sosyal hizmet,sosyoloji,psikoloji ve pdr mezunları olarak ASDEP Projesinde yer almak istiyoruz  bize destek verin sesimiz olun

Bugün Kader imzanı bekliyor!

Kader Doruk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aile ve çalışma Sosyal Hizmetler Bakanliği: 4000 ASDEP SÖZÜ TUTULSUN». Kader ve imza atan diğer 1.355 kişiye katıl.