Taksim Meydanına yapılan caminin adı “Taksim Hamidiye Camii” olsun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Taksim Meydanına yapılan caminin adı Taksim Hamidiye Camii olsun.

Cumhuriyetin kurulmasından sonra Türk ve İslam düşmanlarınca Türkiye’nin ayağına prangalar vurulmuştu. Türkiye’nin yapacağı 2 hareket bu prangalardan kurtulduğunun işareti olacaktır. Bu yüzden düşmanlar bu 2 hareketin önüne geçmek için var güçleriyle uğraşmakta, bunun için ülkemizdeki zayıf karakterdeki kişilerin beynini kirleterek kullanmakta da tüm maharetlerini göstermektedirler.

Bu 2 hareketten biri Ayasofya’nın yeniden Camii olarak ibadete açılması, diğeri ise Taksim Meydanına bir cami yapılmasıdır. Taksim Meydanına cami yapılmaya Cumhurbaşkanımızın emriyle başladı ve eser hızla yükselirken meydana da güzel bir görünüm kazandıracağını şimdiden hissettiriyor. Cami görünüm itibariyle Osmanlının son zamanlardaki eserlerine benzerken sanki Cennetmekan Abdülhamid Han’ın intikamı alınmak isteniyor. Bu itibarla bu güzel camiye “Taksim Hamidiye Camii” isminin verilmesini Cumhur olarak Cumhurbaşkanımızdan kuvvetle talep ediyoruz.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Ünüvar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ahmet.unuvar@yahoo.com: Taksim Hamidiye Camii». Ahmet ve imza atan diğer 148 kişiye katıl.