GEÇME NOTU 60 TÜM ÖĞRENCİLERİ FİNAL DÖNEMİNDE MAĞDUR ETTİ!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
#AHMETÇAMSARI #RECEPTAYYIPERDOGAN #MERSINVALILIGI #YOK tarafına emrecan çulha bu kampanyayı başlattı

MALUMUNUZ UZERE FINAL DONEMINE SADECE 2-3 HAFTA KALA ALINAN BİR KARARLA GEÇME NOTU VE DÖNEM ORTALAMASI 60 PUAN BANDINA ÇIKARILDI.

BU SÜREÇ İÇERİSİNDE BİZ ÖĞRENCİLERE GEREKLİ TEK AÇIKLAMA YAPILMADI RESMEN MAÇ İÇERİSİNDE KURAL DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLDİ.

ÖĞRENCİLERİN BİR ÇOĞU FINALLERDEN HEMEN SONRA MEMLEKETLERİNE GİTME HAYALLERİ KURARKEN ŞİMDİ BİR ÇOĞU BÜTTE NASIL GEÇERİMİN HAYALLERİNİ KURMAKTA.

EKSTRA OLARAK BİR ÇOK KİŞİNİN ORTALAMASI 60 BANDINI TUTMADIĞI İÇİN DÖNEMLERİ VE YILLARI UZAMAK ÜZERE VE BİR ÇOK İNSAN BUGÜNÜN EKONOMİK ŞARTLARINDA BU EKSTRA MASRAFLARI ÇIKARAMAYACAĞI BARİZ BİR ŞEKİLDE ORTADA İKEN ÜNİVERSİTEMİZİN ÖĞRENCİLERİNİ KOLLAMASI GEREKİRKEN ÖĞRENCİLERİNİ BU ZOR DURUMA SOKMASI AÇIKLANABİLİR DEĞİL.

VE YINE MALUMUNUZ ÜZERE DAHA ÖNCE BAŞLATILAN İMZA KAMPANYASINA KARŞI ÜNİVERSİTE YÖNETİMİ HİÇ BİR CİDDİ ADIM ATMAMIŞTIR.

VE BİZLER MAHKEME YOLUNA GİTMEYE ÇALIŞTIĞIMIZDA MAHKEME MASRAFLARI DA KARŞILAYAMAYACAĞIMIZ MİKTARLARA ÇIKTIĞINDAN YASAL OLARAK HAKKIMIZI ARAYAMADIK.

MERSİN ÜNİVERSİTESİNDEN HEM KAPSAMLI BİR AÇIKLAMA VE BU KURALLARIN YENİ ÜNİVERSİTEYE BAŞLAYACAK KİŞİLER ÜZERİNDE UYGULANMASINI BEKLİYORUZ. 45 BİN ÖĞRENCİ MAĞDUR EDİLMEMELİDİR.

SİZ DE GELİN VE BU HAKLI MÜCADELEMİZDE YER ALARAK HAKKINIZI SAVUNUN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.