"Afyon Arena" değil, "Kocatepe Stadyumu"

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın “Biz arenalara karşıyız ve bakanlara da talimatı verdim. Arena ismini statlardan kaldıracağız." demesi üzerine ülkemizdeki pek çok stadyumun adı değiştirilmeye başlandı.

İlimizde Afyon İzmir Karayolu üzerine TOKİ tarafından inşa edilen spor kompleksi ve stadyumu da halen Afyon Arena olarak bilinmektedir. Ülkemizde yapılan spor alanlarına yabancı menşeli isimler konulması bizce de doğru değildir.

Cumhuriyetin kazanıldığı topraklarda inşa edilen bu spor kompleksinin adının da ilimizin şanlı tarihini yansıtmasında ilimizin tanıtımı adına büyük fayda vardır. Bu nedenle bu spor kompleksinin adının "Atatürk Spor Kompleksi", Stadyumun ismin de Cumhuriyetin kazanıldığı topraklarda Büyük Taarruzun başladığı yerin adı ve Afyonumuzun simgesi olan "Kocatepe Stadyumu" adı verilmelidir.

Bugün Mehmet kemal imzanı bekliyor!

Mehmet kemal Demirkırkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «"Afyon Arena" değil, Kocatepe Stadyumu Olmalı». Mehmet kemal ve imza atan diğer 238 kişiye katıl.