داداخواهی برای شهدای لعل و سرجنگل

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Reza Mosawi started this petition to Afghanistan Independent Human Right Commission

بسم الله الرحمن الرحیم

بانو شهرزاد اکبر، ریاست محترمه کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان

السلام علیکم و رحمة الله و برکاته

چنانکه مطلع هستید، در تاریخ یکم ثور سال جاری حادثه المناک و دلخراشی در مسیر ولسوالی های دولتیار ـ لعل و سرجنگل ولایت غور رخ داد که در نتیجه آن چهار تن از فرزندان این آب و خاک به نام های استاد سید حاجی حسین ندرت ( آمر اداره زراعت ولسوالی لعل و سرجنگل )، استاد طاهر احمدی ( عالم دین و فارغ التحصیل فاکولته حقوق )، استاد محمد علی شکیب و خلیفه موسی ناظری به دست تروریست های مسلح به شهادت رسیدند و بدین ترتیب لطمه ای جبران ناپذیر بر پیکره میهن عزیزمان و علی الخصوص نواحی مرکزی وارد آمد که تألم فراوان و آزردگی خاطر آحاد مختلف جامعه افغانستان را به دنبال داشت.

به شهادت امضاء کنندگان این دادخواهی، حادثه فوق یکی از بارزترین و روشن ترین مصادیق نقض حقوق بشر و یک جنایت هولناک ضد انسانی محسوب می گردد که به هیچ وجه نمی توان از کنار آن به سادگی عبور کرد و بدین وسیله:

یک : با استناد به ماده پنجم “ قانون، تشکیل، وظایف و صلاحیت های کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان “ امید است که این کمیسیون با توجه به بند “ بررسی و تحقیق از تخلفات و موارد نقض حقوق بشر “ به روشن شدن افکار عمومی نسبت به زوایای پنهان و تاریک این جنایت هولناک ضد بشری اقدام قانونی و عاجل نمایند.

دو: از آنجا که طبق ماده ششم “ قانون، تشکیل، وظایف و صلاحیت های کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان “ همه “ ارگان های عدلی، قضایی،‌ وزارت ها، ادارات و موسسات دولتی و غیر دولتی و سایر اتباع کشور مکلفند در تحقق اهداف مندرج این قانون ] حقوق بشر [ با کمیسیون همکاری نمایند “ امضاء کنندگان این دادخواهی انتظار دارند که مسئولان کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان علی الخصوص ریاست محترمه این نهاد حقوق بشری با همکاری نهادهای عدلی، قضایی، امنیتی و … نسبت به پیگری عاملان این جنایت هولناک ضد بشری به وظایف قانونی خود عمل نموده و بدین ترتیب اقدام مهمی را در راستای ارزش گذاری و نهادینه سازی  حقوق بشر در جامعه افغانستان صورت دهند.

به امید روزی که شاهد افغانستانی عاری از هر گونه نقض حقوق بشر و اعمال ضد کرامت انسانی باشیم .

با سپاس

جمعی از ملت افغانستان

Afghanistan roads are under the control of cruel militants, armed persons and the innocent passengers are the victims of their cruelty. We want to have a petition to declare this situation is not sustainable, and the human rights organization are responsible in this regard.

0 have signed. Let’s get to 500!