AFFETMİYORUZ !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Genel af çağrıları son dönemde yine arttı. Daha önceki aflarda dışarı çıkarılan ve tekrar tekrar suç işleyerek başka canlar yakanlar görmezden geliniyor.

Devlet sadece kendisine karşı işlenmiş suçlar ile ekonomik ve siyasi suçları affedebilir. Devlet, cana karşı işlenmiş suçları affetme yetkisine ve hakkına sahip olamaz. Kişilerin canına karşı işlenmiş suçlarda mağdurların ve yakınlarının hakkı nasıl dikkate alınmaz?

Biz canı yananlar, sevdikleri zarar gören, katledilen mağdurlar, acılarımızın dikkate alınmaması nedeniyle yine acı çekiyoruz. Bizim acılarımız oy hesabına kurban edilemez. Acılarımızın siyasi malzeme olması bizi yeniden kahrediyor. Biz mağdurlar sevdiklerimizi unutmadık. Onların yaşayabileceği hayatı unutmadık. Siyasetçiler de unutmasın ki biz canı yananların da oy hakkı var!

Bu imza çağrısı canı yanan ve hukuku savunan herkese…

Bugün Ömer imzanı bekliyor!

Ömer Uçar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «AFFETMİYORUZ !». Ömer ve imza atan diğer 203 kişiye katıl.