Taha ÇOBAN'ı Milletvekili Olarak Görmek İstiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Taha ÇOBAN Van halkı tarafından sevilen sayılan bir abimizdir. Kişilik olarak hakkaniyetten asla ödün vermez, liderlik vasıflarını taşıyan haklının yanında olan haksızın karşısında da ölümüne duran biridir. Söz konusu ilimizde ısmarlama milletvekilleri, para babaları ve belli kesime faydalı olan kişiler bizleri yönetmektedir aslında yönetememektedir. Taha Çoban bireysel olarak bile milletvekillerinin halkımıza sağlayacağı desteği olabildiğince sağlamaktadır. İlimizin son 3 seçimde milletvekili sayısının giderek düşmesi bahsettiğim sınıflarda bulunan milletvekillerinden kaynaklanmaktadır. Taha Çoban’ın milletvekili olması başlı başına her kesimi memnun edecek ve bölgede pozitif katkı sağlayacaktır. Yazılan yazılarımızı birde Van’da bağımsız anket firmalarına yaptırdığınızda taha çoban ismini zikrettiğinizde olumlu çok yönlerini duyacaksınız. Taha Çoban 1986 Van doğumlu olup genç yaşlarda ticarete atılan genç iş adamıdır. 2005 yıllarında Ak Parti ile tanışan taha çoban gençlik kolları kademelerinde çeşitli görevler almış ve başarılarının nişanı olarak il gençlik kolları başkanı olmuştur. Teşkilatı sıfırdan dizayn ederek tüm ilçelerde kendisinden söz ettirmiştir .

Bölgemizde ısmarlama milletvekillerinden se ilimizde evi olan bölge halkıyla hemhal olan iletişimi güçlü sevecen kişilerin milletvekili olması. Bu tanımlara uyan Taha Çoban liderliği ve babacanlığıyla tam bir modeldir. Taha çoban’ın Milletvekilliğine namzet adayı olması kendi kararı değil bilakis çevresinin teveccühüyle zoraki bir şekilde milletvekilliğine adaylığı yapılmıştır.

Bizler Van’ın evlatları olarak ilimizde davaya önem veren davası için varını yokunu hiç hesabını dahi yapmadan infak eden Taha Çobanın milletvekili olmasını istiyoruz. Bunu kendimiz için istiyoruz. Çünkü Taha Çoban mazlumun yanında olan, dışarda evsiz barksız biri olduğunda bir Van’ı ayağa kaldıran çözüm üreten biridir. Buna şahit olduğumuz için bunları yazıyoruz.

Bugün Yunus imzanı bekliyor!

Yunus ALTIN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «afarukkorkmaz@gmail.com: Taha ÇOBAN'ı Milletvekili Olarak Görmek İstiyoruz». Yunus ve imza atan diğer 277 kişiye katıl.