No tancament de la segona línia de P3

Petición cerrada

No tancament de la segona línia de P3

Esta petición ha conseguido 1434 firmas
Aroa Orenes Barros ha iniciado esta petición dirigida a AFA Escola Antonio Machado y

Aquest missatge va dirigit a totes aquelles persones que defensem un sistema educatiu universal i que aboquem les nostres millors il·lusions i intencions per a fer cada dia més, un món millor.
Aquest principi es veu fortament vulnerat, sobretot quan l'Administració decideix tancar línies de p3 en les escoles. I aquí sí que, tristament, altre cop parlem de l'escola pública.
Primerament, com si d'un gerro d'aigua freda es tractés, la informació que arriba de que l'escola Antonio Machado perd ja un grup de p3 pel curs 17-18 fa que la motivació, les ganes per fer una escola pública de qualitat, les il·lusions, ... tot, decaigui i s'evapori ràpidament.
Veiem i vivim desil·lusionats altre cop que les decisions polítiques educatives perden força i es veuen modificades a voluntat dels qui inicialment van prometre que lluitarien per mantenir i respectar els acords. En aquest sentit el pacte entre administracions bastament conegut a la nostra ciutat entre l'Ajuntament de Mataró i els SSTT-MVO, per mantenir l'oferta de 56 grups de p3 pel curs 17-18, es trenca deliberadament quan es decideix que l'escola Antonio Machado ha de tancar una línia de P3.
Les famílies que en formem part, les entitats i organismes que ens coneixen, les escoles de la ciutat i les de fora, tothom que coneix la nostra escola ens defineix com una escola innovadora i inclusiva, amb un projecte fort, que lluita pels valors socials, culturals i educatius, que treballa i aposta des dels seus orígens per formar un alumnat competent sempre en la línia educativa del Departament d'Ensenyament.
Per això, l'AFA de l'escola Antonio Machado demanem la vostra ajuda i que signeu i ens doneu el vostre recolzament!

Petición cerrada

Esta petición ha conseguido 1434 firmas

Comparte esta petición