0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Daha önceki yıllarda mezuniyet için ortalama zorunluluğu aranmıyordu. Geçme notu 60 iken bütün derslerden geçtiğimizde ortalama zaten otomatik olarak 2.00 oluyordu. Şuan geçme notu 50 ve bizler dersleri DD harf notuyla geçmiş olsak bile geçme notunun 50 olmasından dolayı 2.00 ortalamayı tutturamıyoruz. Bizler Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri olarak daha önceki yıllardaki gibi mezuniyet için bir ortalama şartı aranmadan mezun olmak istiyoruz. İibf'liler olarak çok zor durumdayız ve çoğu öğrenci alttan başarısız dersi olmamasına rağmen sırf ortalama yüzünden mezun olamıyor. Bu konuda bize yardımcı olmanızı ve biz öğrencilerinizi mağdur durumda bırakmamanızı rica ediyoruz. Saygılarımla.

Bugün Gizem imzanı bekliyor!

Gizem Güler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adnan Menderes Üniversitesi İİBF Mezuniyet için Ortalama Zorunluluğu Kaldırılsın». Gizem ve imza atan diğer 929 kişiye katıl.