Kampanya Kapatıldı

Yeni Şehir Hastanelerinde "Bana Sor"

Bu kampanya 20 destekçiye ulaştı

Yeni Şehir Hastaneleri projesiyle birlikte resmi kurum Balıkesir'de hizmete başladı.Hastane ferah ve çok güzel yadırgamamakla birlikte oldukça büyük.

Bu yüzden özellikle orta yaş üzeri kesim için bazı işlemlerini halletmeleri zor bir hal alıyor.Hastane personelleri tüm gün ciddi, yoğun ve stres altında çalışırken birde diğer insanlara neyi nasıl yapacağını anlatmakla hem zaman kaybediyor hem dikkatleri dağılıyor.Bu nedenle hastane koridorlarına "Bana sor" yazılı tişört giymiş kişiler görevlendirilebilir.(Bana sor'dan kasıt: Nerede kan aldıracağım? Ameliyathane nerede ? Hasta kayıt nerede ? Doktorun odası nerede? Şimdi ne yapacağım? vb..)

Bu şekilde hem hastane personeli kendi işlerini rahatlıkla halledebilirken hem de dedelerimiz, ninelerimiz yorulmadan üzülmeden kendi problemlerini bu kişiler yardımıyla kolaylıkla çözebilir.Ayrıca başka insanlara gelir kaynağı da bu iş aracılığıyla bir nevi sağlanabilir.İllerde bu anlamda gönüllü çalışma başlatılabilir.

Bugün Zeynep imzanı bekliyor!

Zeynep Akdeniz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adil Ozan Gökuç: Yeni Şehir Hastanelerinde "Bana Sor"». Zeynep ve imza atan diğer 19 kişiye katıl.