Alanya'daki Otobüs Fiyatları veya Dolum Noktalarıyla İlgili Düzenleme

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Alanya şehir içi otobüs fiyatları, Antalya Büyükşehir Belediyesi oda ve otobüs sahiplerinin talebi üzerine, 2 Ağustos 2017 tarihi itibariyle 2.50 TL'den 3.00 TL'ye arttırılmıştı. Getirilen zama karşı şikayetler oluşmaya başlamıştı. Bu şikayetler, okulların da açılmasıyla birlikte artarak devam etti. Çünkü birçok öğrenci okula gidebilmek için şehir içi otobüsleri kullanıyor ve çoğunun maddi durumu gidiş ve dönüş ücretini karşılamaya el vermeyebiliyor. Şehir içi otobüsler için kullanılmaya başlanan Kentkartlar 1.50 TLlik indirimli bir fiyatla otobüsleri kullanmaya olanak tanısada, dolum noktaları sayılarının noksanlığı yine 3 TL yani tam ücret ödemek durumunda bıraktırabiliyor. Bu durumda önereceğim iki seçenek var. Birincisi, otobüs ücretlerinin azaltılması. İkincisi ise; dolum noktalarının arttırılmasıdır.

Bugün Sudenur imzanı bekliyor!

Sudenur Kırcalı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ademer@alanya.bel.tr.: Alanya'daki Otobüs Fiyatları veya Dolum Noktalarıyla İlgili Düzenleme». Sudenur ve imza atan diğer 3.105 kişiye katıl.