Adaray kalsın, Yöneticiler gitsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Şehrimizin tek raylı sistemi olan Adaray'ın seferleri 20.08.2017 tarihi itibari ile durdurulmuştur. Hiçbir mantıklı izahı olmayan bu kararın şehrimize hiçbir faydası olmamak ile beraber aksine zararı vardır.

Gerek şehrimizdeki toplu taşımanın yetersizliği, gerekse son yıllarda trafikteki artış göz önüne alındığında bu karara saygı duymak imkansız hale gelmiştir. İstanbul, Kocaeli, Bursa, Ankara gibi illerde yeni raylı sistem hatları yapılırken şehrimizdeki tek raylı sistemin kaldırılması, şehrin yönetiminde gelinen son noktayı açıkça gözler önüne sermektedir.

Vatandaşların evcil hayvanları, bisikletleri, tekerlekli sandalyeleri ile rahatça seyahat ettiği tek taşıma aracı olan Adarayı kaldırırken, Evcil hayvanların, bisikletlerin, engelli sandalyelerinin ne yollar ile seyahat edeceği göz önünde bulundurulmuş mudur?

Büyük Şehir Belediye başkanımız Sayın Zeki TOÇOĞLU; Bu raylı sistem serdivanda olsa kaldırılmasına izin verir miydi? Arifiye Belediye Başkanı Sayın İsmail KARAKULLUKÇU bu kararın alınmaması için Arifiye halkının çıkarlarını hiç savunmuş mudur?

Sakarya halkı olarak Alınan bu yanlış karardan bir an önce dönülmesini istiyoruz.

Bugün Özer imzanı bekliyor!

Özer Kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adaray kalsın, Yöneticiler gitsin.». Özer ve imza atan diğer 759 kişiye katıl.