Adapark’ın yıkılmasını istiyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Ben bayrampaşa'nın yıldırım mahallesinde oturuyorum dün akşam saatlerinde yıldırım mahallesinden bir abimizi kaybettik adapark adı verilen pis ve her türlü iğrenç şeylerin yapıldığı gasp, adam vurma, bıçaklama hırsızlık vs. olan yerin kapatılması için bu haberin yayılması ve imza toplanması gerekiyor daha fazla masum insan ölmesin. orası lunapark adı verilmiş ama insanların rahatça silahla bıçakla girdiği kadınları kızları rahatsız ettiği herkesin rahat rahat önüne gelene saldırdığı ve sarkıntılık ettiği bir yer kapıdaki güvenlikler kimseyi kontrol edip içeri almıyor. her insan rahatça girip rahatça çıkabiliyor ben bir kız olarak oraya her gittiğimde içimde hep bi korkuyla gidiyorum oraya gittiğimde silahını açık açık bana doğrultan insanlarda gördüm sarkıntılık edip istediğini alamayınca kadına saldıranıda gördüm. yada sırf insanlarla kavga etmek için laf atıp sonrasında bıçaklayanı vuranıda gördüm adaparkın artık yıkılmasını istiyorum şimdiden destekleriniz için teşekkürler.

Bugün nur imzanı bekliyor!

nur karaduran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adapark’ın yıkılmasını istiyorum». nur ve imza atan diğer 3.117 kişiye katıl.