0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Adana da trafik kurallarına uymayan;sinyal kullanmayan,kırmızı ışıkta geçen, trafikte makas atan,dönüşlerde içten alması gereken yerde dıştan alan,dıştan alması gereken yerde içten alan çok fazla insan var.Aynı zamanda Belediye otobüsleri ve minibüsler bir trafik canavarı edasında; yol ortasında yolcu indirip bindirmeler,sinyal kullanmadan ani duruş ve kalkışlar ve trafikte diğer araçları yok sayarak,sıkıştırarak trafiği çekilmez hale getiriyorlar.Tabi hal böyle olunca trafik cezaları da artıyor. 1-) Mobeseler süs mü?Yoksa selfie mi çekiyor? 2-) Elektrikli bisikletler görünmez mi? 3-) Trafik polisleri yanlarında kırmızı da geçene dahi karışmıyorlar.Dekor olarak mı görev alıyorlar. 4-) 153 panoya asılan reklamlardan ileriye gidemiyor mu? 5-) İnsanlar trafik tecavüzlerinden ve 153-155 in çözüm üretememesinden bıkmış durumda. Adana da trafik kurallarına uyulması adına mobeselerin aktif hale getirilmesini,belediye otobüsleri ve minibüsler için duraklarda cep yapılması,durak harici yolcu alanlara ciddi cezalar getirilmesini ve belgelendirilmeyen trafik cezalarının iptal edilmesini istiyoruz.Bu sayede trafiği birazda olsa rahatlatarak Adananın daha yaşanılabilir bir şehir olacağına inanıyoruz.

Bugün Kenan imzanı bekliyor!

Kenan KESER bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «adanatrfdnt@egm.gov.tr: Adanada Trafik ve Trafik Cezalarına bir düzenleme gelsin.Belgelenmeyen ceza iptal edilsin.». Kenan ve imza atan diğer 59 kişiye katıl.