Adana Demirspor kulüp üyeliğinde taksit imkanı sunulsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

1940 yılında demiryolu emekçilerinin alın teriyle kurulmuş, taraftarı ile birlikte dillere destan bir kulübün üye sayısının binlere, on binlere ulaşmasını ve Adana Demirspor'a gönül veren herkesin, en önemlisi tribünde bulunan taraftarların kulübün yönetimini belirlemesini içtenlikle istiyoruz.

Bugün kulübe üye olma şartları işçileri ve öğrencileri çaresiz bırakmaktadır. Amacımız imza kampanyası ile birlikte Adana Demirspor yönetimine 'kulüp üyeliğinin kolaylaştırılmasıyla' alakalı bir adım attırmaktır. Kulübümüz tarafından taksit imkanı sunulduğu takdirde Adana Demirspor'a gönül veren herkesin üye olmaya gideceğinden şüphe duymuyoruz.

Adana Demirspor'umuzun geleceğine küçük bir azınlığın değil, on binlerce taraftarın karar vermesini istiyorsanız, talebimize destek verin ve şimdi bir imza da siz atın. İnanıyoruz, birlikte başaracağız!

Bugün 6. imzanı bekliyor!

6. Bölge bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adana Demirspor kulüp üyeliğinde taksit imkanı sunulsun!». 6. ve imza atan diğer 196 kişiye katıl.