Mahallemizin eski sakinliğini düzenini ve huzurunu

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Mahallemizde bir çok Suriyeli mültecilerin yaşadığı ve nüfuzları fazla olduğundan hepsi dükkanlar açarak mahallemizdeki kaldırımları ve yolu işgal ediyorlar bu sorun yüzünden mahallede hergün kavga oluyor bu durumdan herkez rahatsız ve şikayetçi dolmuşlarımızın geçemediği yollarda sağlı sollu gelişi güzel araçlar park edilmiştir mahalle artık küçük Halep diye adlandırılıyor Adana Büyükşehir Belediyesi ve seyhan büyükşehir belediyesine bağlı zabıta görevlileri görevlerini yapmadığından da şikayetçiyiz araçlarını Güney kuşak bulvarı na bırakıp gidiyorlar kendinlerini  "Ne" mahallede teftişde götürüyoruz nede araçlarının başında artık nereye gidiyorlar bilmiyoruz kahvehaneye gidip oyunmu oynuyorlar ne. Yapıyorlarsa artık

Bugün suphi imzanı bekliyor!

suphi suphi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adana büyükşehir belediyesi : Mahallemizin eski sakinliğini düzenini ve huzurunu». suphi ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.