Adana Şehir Çöplüğüne HAYIR!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Katı atık entegre Tesisini işleten firma belediye ile yapılan protokollere uymamakta ve yasal yükümlülüklerini yerine getirmemektedir,

Ayrıca Sarıçam ilçemizin en önemli bulvarı olan Çatalan Bulvarı’nı kullanan çöp taşıma araçlarından dökülen pis sular ciddi
enfeksiyon üremesine, taşıma araçları zemini bozduğu için araçların kaymasına ve kaza yapmasına sebep olmaktadır.

Bu nedenlerden dolayı ilgili tesisin denetlenmesi, şikayete konu hususların yerinde tespit edilmesi, çevreye yaydığı pis kokunun giderilmesi için gerekli işlemlerin yapılması, akabinde yerleşim birimlerinin tam ortasında kalan ve yeni açılan Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin tam karşısında bulunan tesisin daha uygun bir yere alınması için bir imza da siz atın kampanyasını başlatmış bulunuyoruz. Nitekim bu üniversite de okuyan öğrenciler ve akademisyenler çok zor durumdadır. Ayrıca yeni yerleşim birimlerinin tam ortasında kalan tesisin şuan çevresinde yeni yapılan 31.000 konut bulunmaktadır. Vatandaş ve esnaflar çok mağdur vaziyettedir.

Bizce en köklü ve doğru çözüm çöp depolama alanının insanların yaşadığı yerden uzakta inşa edilmesidir.

Bugün Enes imzanı bekliyor!

Enes Yalman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adana Şehir Çöplüğüne HAYIR!!!». Enes ve imza atan diğer 197 kişiye katıl.