Başarı

ADAM GİBİ ADAM DOKTOR ALPER ERKİN HOCANIN YAKASINDAN DÜŞÜN

Bu kampanya 920 destekçi ile değişim yarattı!

Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde bir doktor var. Adam gibi adam Alper ERKİN hoca. Ne bacaklar kurtardı, ne kollar, ne hayatlar. Keşke bu yazı aynı şekilde, böyle güzel devam etseydi. Keşke Alper Hoca bölüm başkanı hocası İbrahim KARA tarafından, hastane başhekimi Mehmet Akif Çakar tarafından, dekanı Ramazan Akdemir tarafından takdir edilseydi, önü açılsaydı, çalışmalarında desteklenip daha nice bacaklar, kollar, parmaklar, hayatlar kurtarılsaydı. Ne yazıkki öyle olmadı. Alper hoca Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde Kalp Damar Cerrahisinde bir hoca.Ayrıca İstanbulda bir klinikte kronik yara bakım üzerine eğitim almış. İzmirli. Ege Üniversitesi mezunu.Sakarya'da çalıştığı hastanesinde özellikle şeker hastalarında görülen ayak, el ve vücut yaralarını tedavi ediyor. Bu öyle bir hastalık ki küçücük bir yara büyüyor ve hasta bacağını, kolunu kaybediyor. Alper hoca iki yatakla hastalara hizmet verdiği serviste yatak sayısı 3 oluyor, 4 oluyor, 5 oluyor, 8 oluyor, 10 oluyor. Neden mi? Türkiye'nin dört bir yanından Dünya'nın dört bir yanından Alper hocanın ismini duyanlar Sakarya'ya akın ediyor. Hastanede artık yer bulunmuyor. İnsanlar otellerde yatıp Alper hocadan tedavi alıyorlar. Ne karşılığında mı? Devletin verdiği maaş karşılığında ve Allah Rızası karşılığında. Başka hiç bir karşılık beklemeden bu adam gibi adam 7/24 hastalara hizmet ediyor. Yara bakımını bile kendi eliyle yapıyor, sargısını kendi sarıyor, yarayı kendi temizliyor ve bütün bunları insanlardan tek bir kuruş bile almadan yapıyor. Herhalde şimdi başına neler geldiğini anladınız dimi? Bu durum yukarıda saydığım isimlerin hiç hoşuna gitmiyor. Fakülte Dekanı Ramazan Akdemir, Hocası İbrahim Kara, Başhekim Mehmet Akif Çakar tarafından önce eski bir hastanenin alt katına atılıyor. Sonra yara bakım servisinden tamamen alınıyor. Bütün bunlara rağmen azimle çalışan Alper Hoca klinik hizmet puanı en yüksek doktor oluyor. Ve şimdi yara bakım servisi Alper hocasız. Hastalar Alper hocayı bekliyor. Konu kime intikal etse hangi milletvekiline gitse, valiye gitse, sağlık müdürüne gitse Başhekim, Dekan, Bölüm Başkanı aşılamıyor. Maalesef Alper hocanın tek suçu işini adam gibi yapması, haram yememesi, gece gündüz çalışması, insanlardan para almaması, insanların kolunu bacağını kurtarması. Alper hocamızı geri istiyoruz. Yara bakımdaki hastalar Alper hocayı bekliyor. Bacağı kolu kesilecek insanlar bacağı kolu kesilmesin diye Alper hocayı bekliyor. Başhekimden, Dekandan, Bölüm başkanından hesap sorulması bekliyoruz. Artık iyi insanlar değer görsün istiyoruz. Ehil insanlara emanet edilmek istiyoruz.

Bugün Servet imzanı bekliyor!

Servet DÜNDAR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ADAM GİBİ ADAM DOKTOR ALPER ERKİN HOCANIN YAKASINDAN DÜŞÜN». Servet ve imza atan diğer 919 kişiye katıl.