Adalet yürüyüşünü destekliyoruz ama...

0 have signed. Let’s get to 100!

Chp Türkiye'nin kurucu partisidir. Chp dün vardı, bugün var ve yarında olmaya devam edecektir. Genel başkanlar, parti tarihinde, kendilerine ayrılan sürede, partinin ilkelerine ve tabanının isteklerine duyarlı, partinin çıkarlarına uygun davranmakla yükümlüdür.

Sayın Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü'nü takdirle karşılamamıza karşın, Hdp gibi Türkiye karşıtı bir partiyle yanyana gelmiş olmasından büyük üzüntü ve endişe duyduk. Bunu Chp'nin ve Atatürk'ün degerlerine saygısızlık olarak algıladık. Akp'nin tüm medya kuruluşlarında, Chp'yi terörist ilan etme çabaları devam ederken, onları hakli çikarmaya çalışırcasına yapılmış olan bu hareket kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Kemal Bey'in böyle bir ortamda dikkatli davranmasını, tuzaklara düşmemesini beklerdik.

Konu hakkındaki düşüncelerini dile getiren Ümit Kocasakal'la ayni doğrultuda düşündüğümüzü teyid ederiz. Kendisi hiç merak etmesin, şer odakları olayları çarpıtmaya çalışsa da, kendisinin kast ettigi seyler aşikardır ve bizler de kendisine katılıyoruz. Düşüncelerimize tercüman olduğu için de ayrıca teşekkür ederiz. Chp parti içi demokrasisiyle ünlü bir partidir ve Chp'ye gönül vermiş kişilerin, partinin ileri gitmesi icin eleştirileri olabilir.

Chp'ye oy veren bizlerin, eleştirilerinin dikkate alınması ve ayni hataların tekrarlanılmaması dileğiyle.

Saygılar,

Atatürk ve Türkiye sevdalıları

Today: Sahin is counting on you

Sahin Yilmaz needs your help with “Adalet yürüyüşünü destekliyoruz ama...”. Join Sahin and 5 supporters today.