Kampanya Kapatıldı

83 yaşındaki ananemiz sapıklarca öldürüldü.

Bu kampanya 285 destekçi ulaştı

Tecavüz etti ve öldürdü

Kötülüğün sessizliği olma. İyiliğin çığlıkları ol.

83 yaşında yalnız yaşayan ananem torunu yaşındaki sapık ruhlu bir vahşi tarafından katledildi. Tecavüze uğradı ve vahşice öldürüldü . 83 sene ve sevgi dolu bir ömür böyle son bulmamalıydı. 4 çocuk ve 7 torunu vardı. Ananemin kendi elleriyle , dedemin Almanya’dan gönderdigi paralar ile yaptığı ve 60 yıl yaşadığı buradan başka bir yeri yuva bilmediği o tek evinde,kendi küçük ve masum dünyasında bu kahpe saldırıya maruz kalmamalıdır. Ne yazık ki bu masum ,sevgi ve neşe kaynağı kadın ,böylesine acı, iğrenç ,dehşet bir vahşetin kurbanı oldu. Şimdi ne olacak .Giden şefkatli ananem geri gelmeyecek. O iğrenç ruhlu sapık yaşı 18 den küçük diye cezası hafifleştirilmiş bi şekilde cezaevinde yan gelip yatacak. Ve sizin benim gelirimden kesilecek vergiler ile bedava yaşayacak. BU ADALET DEĞİL Uyuşturucu maddeye sığınıyor

Uyuşturucu madde kullandığını ve bu nedenle tam olayı hatırlamadığını öne sürerek iğrençliğini kullandığı zıkkımla örtmeye çabalıyor.

Tecavüz bir insanlık suçudur. Ve kimsenin yaşam hakkı elinden alınamaz. Bir sene önce 83 yaşındaki canıma kıyan zihniyet bir sene sonra 38 günlük bebeğe kıyan zihniyetle aynı. Başka masumlar can vermesin diye bu sapıklar 12 senede (tecavüzün cezası 12 seneymis) çıkıp başka ocakları söndürmesinler diye. Tepki gösteriniz. Sesimiz ne kadar çok çıkarsa kanun koyucular, yasa Yapıcılar bu konuya o derece dikkat ederler. Belki cezalar artarda düşüncesi bozuk sapıklar harekete geçmeye korkarlar. Tepki vermezsek meydan sapıklar , katillere kalacak .kötülüğün sessizliği olma iyiliğin çığlıkları ol.

Bugün OKTAY imzanı bekliyor!

OKTAY ORHON bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «adalet: kadın tecavüzleri cezasız kalmasın». OKTAY ve imza atan diğer 284 kişiye katıl.