Taciz ve Tecavüzün hak ettigi cezayi almasini

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Allah askina insanlik askina hakettiklerini bulsunlar birde geberip gittiklerinde tabutlarin uzerune bizim ayet hadislerimizin yazili oldugu ortu ortulmesin onlar icin toplu mezar olsun ve bunu dusunuen aklina getiren canavar hisli insanlar yeltenemesin bile baska care yok.Tacizcinin yeterli ceza almamasi nedeniyle ilk bulduklari firsatta tecavuze yeltenen insanliktan nasibini almamis yaratıkların zaten Tecavuzle hayatlarını kararttiklari insanların çocukların hatta ve hatta bebeklerin hayattan kopararak sadece hapis tutulmasini istemiyoruz. Boylesine igrenclestiler hakettiği cezayı almalarına vicdanenen ve aklen artık icimizin rahat etmesi kanayan bir yara gibi cocuk tecavuzunun tacizinin hayatlarımız karartmasina son verilmesini istiyoruz. Migdemiz kaldirmiyor ARTIK YETER CIGLIMIZ DUYULANA KADAR FERYADIMIZI DUYURANA KADAR SUSMIYCAZ

Bugün Neslihan imzanı bekliyor!

Neslihan Güleryüz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet bakanligi: Taciz ve Tecavüzün hak ettigi cezayi almasini». Neslihan ve imza atan diğer 4 kişiye katıl.