Eda Basin yayinciligi bitirmek

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Adalet Bakanligi tarafına Semih Şengünalp bu kampanyayı başlattı

Eda basin yayincilik gibi bir cok basin yayin sirketi ozellikle universite, lise ogrencilerini hedef alarak ingilizce egitim hizmeti sattigini anlatmaktadir. Internet sitelerine girerek deneme yapilabilecegini soyleyip 14 gunluk cayma hakkiniz oldugunu sizlere soyleyip bir kagit imzalatiyorlar ve satis yapmis oluyorlar. Yillardir binlerce ogrenci bu insanlara kanarak imzaliyor ve magdur olmaktadir. Internet siteleri ve isimleri surekli degismekte fakat Izmir/Bornova adresli sirket hep aynidir. Her yil neredeyse farkli isimlerle masum insanlari dolandirmaktadirlar. Cayma hakkinizi arayarak kullandiginizda oldugunu soyleyip cayma suresi bittigi anda size ulasarak guya borclarini istiyorlar. Odemez iseniz tehdit ederek zorla odetmeye calismaktadirlar. Eger yine odeme yapilmazsa avukata verilecegini, faiz bindirilecegini belirterek tehdit etmektedirler. Gerekli islemler yapilmadigi surece bu gibi sirketler insanlari kandirarak paralarini almaya devam edeceklerdir. Gerekli mecralar olaya el attigi takdirde sirket hakkinda islem baslatilabilecegini dusunuyorum.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.