Kampanya Kapatıldı

HASTA TUTSAK NECMAN ÖNER HASTANEDEN CEZAEVİNE GÖNDERİLMESİN

Bu kampanya 169 destekçiye ulaştı

Hasta tutsak Necman ÖNER hafta ameliyat olacak. Ailesinden aldığımız bilgiye göre, Durumu giderek kötüleşen ÖNER in cezaevinde ameliyat olmak zorunda. Sık sık bayılıp gözlerine hastane de açmakta.
Önerin kızı: Babam Ameliyat olmada önce zaten kendi ihtiyaçlarını kendisi kaşılıyamamaKtaydı. Ameliyattan sonra hiç yapamaz. Hijyenik bir yerde kalması lazım. Ameliyattan sonra enfeksiyon riskine rağmen caz evine gönderilecek. Duyarlı olan herkesin bu duruma sesiz kalmamasını istiyoruz. Tüm hasta tutsaklara özgürlük istiyorum.
Cezaevlerinde bir katliam politikası izlenmek. Bu duruma sesiz kalan tüm kurum, kuruluş ve bireyler bizim gözümüzde devlet kadar suçludur. Cezaevlerinde aldığımız tabutlara gözyaşı yerine, zindanlardan aldığımız her tutsağımızın mutluluğunu yaşamaya davet ediyoruz.
SUSMAK, SUÇA ORTAK OLMAKTIR —

Bugün senol imzanı bekliyor!

senol akkilic bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanligi, Bekir Bozdağ: HASTA TUTSAK NECMAN ÖNER HASTANEDEN CEZAEVİNE GÖNDERİLMESİN». senol ve imza atan diğer 168 kişiye katıl.